VELVET-BEAUTY CENTER CRAIOVA by Felicia a luat nastere din pasiunea pentru frumos și din dorința de a aduce un nou concept, venind cu o aparatura de ultima generație, noninvaziva, folosita de un staff bine instruit și capabil sa va răsfețe din toate punctele de vedere.

Experienta noastră de mai bine de 14ani în domeniul beauty sta la baza acestui centru de înfrumusețare, motiv pentru care investim mereu în cursuri de actualitate, pentru a fi în ton cu noutățile.

  • Suntem atenți la fiecare detaliu, realizăm procedurile cu minutiozitate într-un ambient plăcut, în care avem grija ca totul sa fie dezinfectat și sterilizat, sănătatea și siguranță fiind pe primul plan.
  • Varietatea procedurilor o putem considera un alt atu, pornind de la machiaj, stilizarea sprancenelor, manichiura, tratamente faciale si corporale, coafor, până la ultimele proceduri noninvazive de rejuvenare faciala, epilare definitiva cu laser, mezoterapie, extensii gene și micropigmentare sprancene.

  • Calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei noastre se observa de la prima întâlnire a dumneavoastră cu specialistii noștri.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra de profesionisti va asteapta pentru a va rasfata cu produse de calitate intr-un mediu unde va veti simti ca un musafir important.
Ofera-ti timp pentru rasfat!

Felicia Gabriela Tudor, Beauty expert

Fondator și coordonator al Velvet-Beauty Center by Felicia, femeia ambițioasă, perseverenta, și dinamica ce sta la baza acestui proiect frumos.
Licentiata in “Matematica și științe exacte”, a lasat o cariera infloritoare in sistemul universitar la numai 24 de ani pentru a-si indeplini visul de a avea propriul salon de înfrumusețare în acest domeniu, ce s-a dovedit ulterior a fi “pasiunea vietii ei”.
De-a lungul anilor, a investit în numeroase cursuri de top în acest domeniu, lucru care a determinat-o sa realizeze acest proiect complex, un beauty center în care găsiți toate procedurile menite sa înfrumusețeze femeia de la A la Z.

Tudor Timi – manager Velvet-Beauty Center

Specialist în marketing și comunicare, omul zâmbitor și bun cu care luați contact direct la întrarea în salon.
Abilitățile lui în socializarea cu persoanele îl fac sa fie unul dintre pionii principali in acest centru de înfrumusețare.

Gabriela Lungu, lash trainer și lash artist

Este o profesionista in adevaratul sens al cuvântului. Specializarile ei în domeniul extensiilor de gene ne demonstreaza in fiecare zi ca talentul nativ imbinat cu munca si daruire creeaza rezultate uimitoare si rezistente.

Ramona Zamfir – hairstylist și specialist în coafuri texturate

Este o persoana vesela și sincera, cu o cariera vasta în domeniul întreținerii parului care pune pasiune și precizie în tot ceea ce realizează. Nu sta pe loc și investește mereu în formarea ei profesionala.

Simona Gasca- specialist în epilare definitiva și remodelare corporala

Energia și zâmbetul ei sunt molipsitoare, iar profesionalismul cu care realizeaza procedurile poate fi ușor observat de oricine ajunge la ea.