VELVET-BEAUTY CENTER CRAIOVA by Felicia a luat nastere din pasiunea pentru frumos și din dorința de a aduce un nou concept, venind cu o aparatura de ultima generație, noninvaziva, folosita de un staff bine instruit și capabil sa va răsfețe din toate punctele de vedere.

Experienta noastră de mai bine de 14ani în domeniul beauty sta la baza acestui centru de înfrumusețare, motiv pentru care investim mereu în cursuri de actualitate, pentru a fi în ton cu noutățile.

  • Suntem atenți la fiecare detaliu, realizăm procedurile cu minutiozitate într-un ambient plăcut, în care avem grija ca totul sa fie dezinfectat și sterilizat, sănătatea și siguranță fiind pe primul plan.
  • Varietatea procedurilor o putem considera un alt atu, pornind de la machiaj, stilizarea sprancenelor, manichiura, tratamente faciale si corporale, coafor, până la ultimele proceduri noninvazive de rejuvenare faciala, epilare definitiva cu laser, mezoterapie, extensii gene și micropigmentare sprancene.

  • Calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei noastre se observa de la prima întâlnire a dumneavoastră cu specialistii noștri.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra de profesionisti va asteapta pentru a va rasfata cu produse de calitate intr-un mediu unde va veti simti ca un musafir important.
Ofera-ti timp pentru rasfat!

Felicia Gabriela Tudor, Beauty expert

Fondator și coordonator al Velvet-Beauty Center by Felicia, femeia ambițioasă, perseverenta, și dinamica ce sta la baza acestui proiect frumos.
Licentiata in “Matematica și științe exacte”, a lasat o cariera infloritoare in sistemul universitar la numai 24 de ani pentru a-si indeplini visul de a avea propriul salon de înfrumusețare în acest domeniu, ce s-a dovedit ulterior a fi “pasiunea vietii ei”.
De-a lungul anilor, a investit în numeroase cursuri de top în acest domeniu, lucru care a determinat-o sa realizeze acest proiect complex, un beauty center în care găsiți toate procedurile menite sa înfrumusețeze femeia de la A la Z.

Tudor Timi – manager Velvet-Beauty Center

Specialist în marketing și comunicare, omul zâmbitor și bun cu care luați contact direct la întrarea în salon.
Abilitățile lui în socializarea cu persoanele îl fac sa fie unul dintre pionii principali in acest centru de înfrumusețare.

Alexandra Tranca– specialist în manichiură

O persoana linistita și ambitioasa, noua noastră colega Alexandra, va așteaptă cu o serie de modele pentru designul unghiilor voastre care sa va încânte privirile.

Andreea Hobeanu – hair stylist

Un adevărat profesionist in materie de hair-styling , o persoana calma și calda , Andreea Hobeanu ne surprinde cu o varietate larga de servicii in materie de hair-styling, realizeaza toate procedurile pentru a avea un par sănătos, frumos, bine aranjat in fiecare zi, și nu in ultimul rând ne aduce niste culori superbe , folosind toate tehnicile de vopsit ( balayage, ombre , airtouch etc)

Anca Droanga – specialist în epilare definitivă

Este specialist in #epilaredefinitiva mai exact #epilare cu laserul medical Mantis Black Mamba ! Trebuie sa va spun neaparat ca este o persoana calda, pozitiva și pasionata de epilarea definitiva. In plus, lucrează in acest domeniu de aproape 4 ani si ne întâmpina cu multe rezultate pe aceasta parte a înfrumusețării!!🆕🔝 👉🏻 Acesta este un laser revoluționar, care face parte din categoria: “𝓘𝓷𝓯𝓻𝓾𝓶𝓾𝓼𝓮𝓽𝓪𝓻𝓮 𝓵𝓪 𝓾𝓷 𝓪𝓵𝓽 𝓷𝓲𝓿𝓮𝓵..𝓷𝓲𝓿𝓮𝓵 𝓶𝓮𝓭𝓲𝓬𝓪𝓵” , fiind diferit de celelalte aparate de epilare.

Anca Tutunaru – lash artist

Lash artist si in cele de mai jos găsim descrierea ei! Dragile mele, pentru cine încă nu mă cunoaște eu sunt Anca ! Activez în domeniul beauty de peste 3 ani, îmi place frumosul, de aceea iubesc extensiile de gene! Mi-am dorit mereu să mă dezvolt, să aprofundez cât mai multe informații, iar pentru a fi un expert în acest domeniu învăț și investesc constant în formarea mea și în produsele pe care le utilizez. Pentru mine calitatea primează, aceasta este o regulă, nu o opțiune! Satisfacția mea este să văd bucuria, zâmbetele și emoțiile clientelor mele atunci când se privesc. Îmi doresc să fac cât mai multe femei încrezătoare și fericite !